Een inloopdouche met platte douchebak

Met een platte douchebak creëert u de inloop douche van uw dromen. Ten eerste biedt het een mooi aanzicht. De platte douchebak, ook wel inbouwdouchebak, ligt verzonken in de grond en gaat als het ware over in de vloer. Ten tweede is het ook uit praktisch oogpunt een uitkomst. De platte douchebak heeft geen opstaande randen, waardoor u meteen de douche in kan lopen, zonder over het randje te hoeven stappen. Bekijk hier onze collectie douchebakken.

Nooit meer koude voeten

Het voordeel ten opzichte van een inloopdouche met tegelvloer, is dat het materiaal dat voor een platte douchebak wordt gebruikt, zoals kunststof, porselein of gietijzer, niet echt koud wordt. Dus geen vrees voor koude voeten. Qua materiaal zijn er tevens bijzondere variatiemogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een platte douchebak met een hout look. Dit geeft uw badkamer in een handomdraai tegelijk een warme en exclusieve uitstraling.

Iedere badkamer, klein of groot, kan voorzien worden van een dergelijke douchebak, want er zijn verschillende douchebak afmetingen beschikbaar. Tevens zal de vorm van de badkamer geen obstakel zijn, want ook hier worden meerdere opties voor aangeboden, zoals een vierkante, kwartronde of vijfhoekige douchebak. U kunt de diverse modellen allemaal zien bij een van de vele Sealskin verkooppunten.

Platte douchebak met douchewand

De platte douchebak kan worden afgesloten middels een douchewand. Hierbij wordt over het algemeen gekozen voor een glazen douchewand of glazen douchedeur. Het voordeel hierbij is dat het op maat gemaakt kan worden. Daarnaast zorgt glas ervoor dat de badkamer één geheel blijft, waardoor er een ruimtelijk effect ontstaat. In tegenstelling tot bijvoorbeeld een muurtje, waarbij de douche wordt afgesloten en de ruimte kleiner oogt.

Kortom genoeg mogelijkheden om aan al uw wensen te kunnen voldoen!